Næstved

Kubistisk minimalisme møder organisk skov og natur. Sammensmeltningen af elementerne åbner skoven op og bringer den ind i stuen.

Med fordybelse i naturens plantefauna og vilkårlighed, får den moderne familie en hybrid af de kliniske linjer og den lindrende skov.

Lysninger arbejder sig igennem havens små rum og skaber intime oplevelser langs en sti af skiftende overflader. Udsyn og indkig skaber en følelse af sammenhæng og råt design.

Beton kuberne i baghaven er placeret som kampesten i skovbunden og gør rejsen imellem dem, til en udfordring og stiller krav for hvert skridt.
Naturen er ikke nem, men med en indsats åbner den sig for mange unikke oplevelser.

Loungen fokuserer på at skabe stuen udenfor, med akustik af vand og varmen fra åben ild, skal man føle sig beskyttet af pergolaens åbne struktur.

Familiens hule er både en installation og legeplads, for store som små.

Ring eller skriv til os og få en snak om design af dit kommende udeRUM.

Information


Penselstrøget 44, 1. sal
4000 Roskilde

Telefon: (+45) 2396 7000
Email: info@conceptgardens.dk

Følg os


© 2017 ConceptGardens
×
Skriv
Ring
Menu