Frihedsvej, Næstved

Kubistisk minimalisme møder organisk skov og natur. Sammensmeltningen af elementerne åbner skoven op og bringer den ind i stuen.
Med fordybelse i naturens plantefauna og vilkårlighed, får den moderne familie en hybrid af de kliniske linjer og den lindrende skov.

KLIK IND OG SE DESIGNVISION VIDEOEN

Egøjevej, Køge

Moderne arkitektur i landlig idyl med mark og skov som scene, er det som danner den ydre ramme for familien.

KLIK IND OG SE DESIGNVISION VIDEOEN


Ternevej, Roskilde

Her et lille "sneak peak" på vores projekt i Roskilde. En enestående arkitektur og et uderum med helt unikke elementer.


Johan Jepsensvej, Virum

Morlenesvej, Holte


Arkitekturens ophav, i form af tårnenes vinkler og volumen, sættes rammen omkring miljøets grundsten. Vi fortolker rytmerne i ejendommen med de flere niveauer og nye rum.

Pergolaens indgang integreres i piano stenenes afvekslende form, der bryder de stramme linjer. Med små påskeæg af arkitektur og kunst, skal kulissen både skærme og åbne for udsyn og indkig. En balance imellem materiale og form, leger igennem miljøernes placeringer.


Hattensens Alle, Frederiksberg

En helt unik matrikel i hjertet af Frederiksberg krævede en helt unik løsning. Den custom designede pergola i massivt egetræ danner rammen om det primære ophold. Forbundet med træde sten træder man op i den åbne terrasse bar, defineret af vores Chello bordur og videre ned i aften terrassen, begge i massivt egetræ.

Rejser man igennem havens græsareal, som danner rammen for familiens leg, spil og aktiv samvær ender man på flagterrassen. Et roligt sted, indrammet i ikoniske hvide murer omhyldet af et plantehav.

Hele uderummet et oplyst af vores egen CG3 LUMEN samt speciel fremstillet LED Downlight i den smukke Chello blok der omkranser  det primære rum.


Barsehøj, Hellerup

Designet arbejder ud fra anvendelsen af den eksisterende vinkel på hovedtrappen. Denne vinkel åbner rummene og tillader sammen-fletning af de firkantede områder.

Husets karakteristiske ekstruderede vindues partier i oprindelig teak fra 1934, er genanvendt i kumme, terrasse og vinkel linjer på havens form. Corteen stålet gengiver teaktræets varme og patina, som er sjælen i hele projektet. Der er fokus på baggården som skærmes med teak lameller og brydes med bede, til anvendelse af slyngelstuen i carporten.

Indkørsel åbnes og søjle formen fra murstenenes åbninger, spiller i corten søjler i områdernes bedkanter. Sammen med lys og planter, giver det scenen en installationsmæssig dybde som virker kraftfuld og indbydende.

Loungen i haven skal integreres i den eksisterende skov stemning og lade huset stå i fuldt skue. Vinklernes rene linjer i form af murene, bidrager til at forstærke arkitekturen i miljøet.


Klitvej, Solrød Strand

Ring eller skriv til os og få en snak om design af dit kommende udeRUM.

Penselstrøget 44, 1. sal
4000 Roskilde


Telefon: (+45) 2396 7000
Email: info@conceptgardens.dk

Følg os

© 2017 ConceptGardens
×
Skriv
Ring
Menu

Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk